Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=MJjLTjkdpbo


Om sedlighet . . .



Med din säds smak i min mun
tar jag mig vidare, vem ska rida
de vilda vindarna som tjuter in i
själens boning?

Benådningens avrättning, hägringen
De oberörda, blickar neråt och vinkar
ifrån himmelen. . .

Vinden lekfullt tar de darrande löven
i sina händer och solen bakom molnen
ler i smyg.

Skapa vad du skapa kan. Kroppen och själen
är återförenade.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 272 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-08-10 17:42



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Verkligen speciell text, påminner om just ingenting annat. En upplevelse i sanning.
2012-07-02

  Leif Furstedt
Stark betraktelse...
2009-08-11

  peter markurth
stark, känns
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman