Tack för inspirationsgnistan. Inspirerad av stundens nakenhet" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för inspirationsgnistan. Inspirerad av stundens nakenhet


Från dina läppar till . . .



Vinden blåste och
fjädern landade i
hjärtat

Vad är smärta?
Jag glömmer så lätt


Så många år av fångeskap
Men själen alltid fri, vem
tror du att du lurar?

Kan man undra
Dömt av sin egen otillräcklighet
Dömt av sina egna snedsteg

Jag tror mig veta,
jag tror mig ana
hemligheten

De goda tankarnas stoft
när de är ett med ens vara
vart man är kan ingen förgöra

Det är en styrka
Det är en verklighet
Utav många

. . . och jag går vidare
jag äger ingenting
jag kräver ingenting

Jag är den som lämnar
vad som dödar min själ
Jag är




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-11 22:31



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
riktigt bra
2009-08-12

  Måna N. Berger
De sista tre raderna är i sig en helt underbar dikt! Även helheten är stark och vacker! Du är!
2009-08-11

  peter markurth
dena utstrålar sanning, en stark dikt, helt i min smak, skickligt skriven
2009-08-11

  Larz Gustafsson VIP
Likriktning är själsdödande.
2009-08-11

  Cris
Starkt!
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman