Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan inte låta bli att tänka på hösten...<br>


Tårar av löv

Blad de faller

 

utav höst

 

Som tårar ner på jorden

 

 

Snart så gråter ensamt träd

Och saknar gör den orden

 

Kvar blev tystnad

Ensamhet

Inget kvar att skriva

 

Inga nerklottrade svar

Och blad som man kan riva

 

Kvar blir ord som faller mark och sen göms under snö

 

Lutad mot min ensamhet Finns sommar som vill dö

 

 

 




Fri vers av Jazz-75
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-12 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75