Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
. . . leker med orden . . .
http://www.youtube.com/watch?v=S0V6VTAcmaQ



Och ett – två- tre *taktpinne*



Små små djärva steg
framåt
Varje försiktigt andetag
tip tap tå  
Strömmande vattendrag
Med absolut gehör
ett; två; tre
känner du kalla luftdrag?
En gång till
och ett – två – tre *taktpinne*
Små små djärva steg
framåt
Varje försiktigt andetag
tip tap tå  
Strömmande vattendrag
Nu då?

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-13 16:55



Bookmark and Share


  glittertindra
så många tekniker samtidigt och sammantaget ett vackert framförande, hoppande toner, flera lägen, långa stråkdrag, staccato och precis som en känsla av vatten som strömmar och hoppar fram... tänk vad musik kan förmedla.. :)
2009-08-14

  peter markurth
taktfullt, gilar detta koncept som helhet, måste läsas några gånger..
2009-08-13

  Cris
*sim sim*

:-) är det rätt??
2009-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman