Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oj så fult


Skökan, Torsken & det helvetiska draperiet


En motbjudande svulst i klänning
doppad i afrodisk parfym
hon lämnar doftspår tunga som
åskmoln där hon valsande far

på krigsstigen är det kö, villebråden
trängs om att offras först under
kjoltygens inpyrda snusk

Det blundas och dyks
djupt ner i skåran där värmen doftar mysk,
där sinnet drogas till eruptioner av
primal karaktär

ångesten kommer sen,
en sak i taget,,





Fri vers av Gawain
Läst 433 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-14 19:44



Bookmark and Share


  SurtantZ
Inte fult...
Inte lockande...
Men småfin text.

Eller, det fula blev fint i dina ord...
2009-08-15

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Älskar ditt språkbruk
och formuleringar
2009-08-15

  Nanna X
fult? nej råvackert!
2009-08-14

  rundgångbalansochgungning
skön
2009-08-14

  Nina Ahlzén
fult är bra! titeln är guld.
2009-08-14

  peter markurth
denna var ovanlig början obetalbart bra, gillar helheten, mycket bra gjort
2009-08-14

  Lili Samuelsson VIP
men snyggt fult:)
titeln är brutal texten råsocker och första raden älskar jag, oavkortad
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain