Som när man låtsas forma en pistol med sin hand: Ett finger pekar ut, ett upp och tre tillbaka. – En kula ~ tre kulor och insikten . . .
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som när man låtsas forma en pistol med sin hand: Ett finger pekar ut, ett upp och tre tillbaka. – En kula ~ tre kulor och insikten . . .



Är det så? (Erotiska illusioner)*Självgranskning*


http://www.youtube.com/watch?v=AWVwPldtey8

Jag kan skriva en dikt eller erotisk novell där jag skickligt samlar de finaste orden som framkallar de bästa minnen eller ens innersta drömmar och icke förkroppsligade förhoppningar och skapa de mest gudomliga känslor.

Ett läsäventyr likt ingen annan. Men vad skapar jag? Även då man påbörjar nya relationer vilka illusioner och efter några korta lyckliga dagar tar paradiset slut. Men varför blev det så? Åh vad konstigt. Förnybart material som återskapas(mer invecklat tillverkningsmetod)  och säljs billigare är inte lika hållbart. Så enkelt är det.

Mina erfarenheter är döda sanningar som likt spöken styr stundens förväntningar, återväcker kroppen och njuter av stundernas härmande genuinitet. The PuppetMaster - Det finns de som jag kallar för minnenas hijackers och/eller one night stand players. De njuter av stunderna då kroppen är redo, då muskelminnena återkallar njutningens höjdpunkt(som någon annan fd genuin älskare är ansvarig för)och allt är packat och klart. Sedan, efter några dagar, då kroppen, musklerna lagrar de nya erfarenheterna i kroppen är kärleksakten inte lika intensiv. Åh varför blir det så då? Nja, ingen tid för såna tankar oasen har torkat ut dags att hitta en ny en.

Så från och med nu alla nya erotiska erfarenheter ska återskapas *from scratch*. Ska jag spela oskulden? Nej, jag ska vara närvarande i stunden, vad man skapar tillsammans är vad som är och inte en samling av döda sanningar – dåtids minnen.

http://www.youtube.com/watch?v=4ezo0bmXgVw




Prosa (Prosapoesi) av Night Soul Woman
Läst 364 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-14 20:44



Bookmark and Share


  peter markurth
ja detta var en säregen ide, avslutet stämmer nog, det som är nu är det som är, denna känns som en ide, början till en...
2009-08-15

  Ilona _L
Träffande och insiktsfullt skrivet om kroppens muskelminne!
2009-08-15

  Ola Rydberg
Intressanta
tankar
i mänsklig form
2009-08-15

  Peter Matsa
Har läst några gånger nu. Förstod inte vad det hade att göra med "älvgranskning". Nu först såg jag titeln i sin helhet ... mobilen ställer till det. Bra text, även ur ett älvgranskningsperspektiv.
2009-08-15

    ej medlem längre
Läser denna text långsamt.. ord för ord.. Du är vis!
Dessa ord i din text tycker jag särskilt mkt om:
"Mina erfarenheter är döda sanningar som likt spöken styr stundens förväntningar, återväcker kroppen och njuter av stundernas härmande genuinitet"
Så otroligt välformulerat!
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman