*shapeshifters*" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*shapeshifters*


Det var inte ditt fel . . .


När man petar den sovande
draken med en pinne då
eldgäspar den:

Jag är fri som en fågel
och Vägrar kvittra
när jag blir låst i en
tankebur.

Seså
*somnar om*  

 

Räven la sig bredvid

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 297 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-15 12:59



Bookmark and Share


  aol
säger bara så snygt du kan bokmärkes
2009-08-16

  Ola Rydberg
Snyggt
2009-08-15

  Jan Linderoth
Nattkvina! Jag vet inte vem du sjunger denna svarta vaggvisa för, kanske för mig, kanske för dig själv. I allafall vaknade jag omtumlad efter den sömnen. Bokmärker.
2009-08-15

  peter markurth
fint, gillar detta kryptiska, metaforer, etc,
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman