Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*mumlande inre ljud *


Om artighetens ärlighet *en känsla*



Här får du en slant till matautomaten!

Man ska inte peta i maten . . .




Prosa (Prosapoesi) av Night Soul Woman
Läst 314 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-16 17:36



Bookmark and Share


  aol
ler men känner dess mångbottenhet.
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman