Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
spontana utrop när vi såg Carola Z


Titta, hon finns!


Den fjortonde augusti företogs
en dagsutflykt
till Ramsberg, sköna Ramsberg

I skallen sära tankar redan slogs
så smått förryckt
om skrivarvän i Ramsberg

Så kom hon ut på pampampampamvägen
hon ivrigt vinkade, ej alls förlägen
i Ramsberg, fagra Ramsberg

O titta där, nu vet vi att hon finns!
så ljöd vårt rop
i Ramsberg, vackra Ramsberg

vi kramades och mina tårar minns
en märklig loop
i undersköna Ramsberg

en pizza stor som ingen ann vi åt
den mätte halvan meter ell' ditåt
den funno vi i Storå eller Strossa
i skratt och glam vi girigt fingo frossa

Mot kvällen togs en härlig promenad
längs vägarna
i paradis, i Ramsberg

vi strosade längs vatten på vår trad
i fager trakt som gör Carola glad

vi rosor fick (de trängdes på min arm)
mot Närke sen vi for, med känsla varm
för härlig vän och undersköna Ramsberg

 




Bunden vers av Caprice! VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-17 15:03



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
:) Min fantastiska skönsjungande skrivarvän! Om du finns eller inte det är frågan...kanske är du en fe eller ett litet skogsrå...:) så såg du ut i allafall:) Tack för att du kom och hälsade på, vansinnigt roligt var det!!!! Kramen!
2009-08-21

  Suzy med punkterna
Låter som en störtskön dag
2009-08-18

  Måna N. Berger
Men rosorna, och brudslöjan, blev kvar hos mig, sedan du axlat din övertunga packning och dragit iväg mot storstaden. Jag ska ta en bild av dem..
Minns den sköna dagen i Ramsberg med ett stort leende!
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP