Tankar som vill komma ut *självgranskning*
http://www.youtube.com/watch?v=LQTTFUtMSvQ
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar som vill komma ut *självgranskning*
http://www.youtube.com/watch?v=LQTTFUtMSvQ



¤ Jag vill tro . . . ~




Älska kan man alltid göra
även då man inte vet vad
man känner . . .

men om man försiktigt lyssnar
på tystnaden som skapas efteråt
då tankarna man haver nära hjärtat
känns som starkast då kommer man
förstå stundens sanning om

känslornas sanna ursprung och verklighet
Från dit du är kommen skall du återvända
Den Andra Chansens sanna budskap är kärleken

bortom tvivlens rivande smärta


den skapande kärleken, varför efterlämnar jag
vad jag väljer att efterlämna? Varför plockar jag
fram ord, ge dem min fulla uppmärksamhet och
inre styrka?

Jag vill tro . . .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

på vad jag efterlämnar . . .

 

 

 

 

 

 

 

*play it again*
Fur Elise by Ludwig Van Beethoven
- Tack för musiken Beethoven . . .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Prosa (Prosapoesi) av Night Soul Woman
Läst 276 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-08-17 15:19



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Maria T säger det så bra.. du är mästerlig min sköna, tack för att jag fick läsa och känna.. kramar och applåder
2009-08-19

  Maria T
Jag vill tro,
tro på den skapande
kärleken
2009-08-19

  Peter Matsa
Den här texten blåser in som siroccon in hjärtat...
2009-08-19

  palle
Underbart uttryckt, igen !!! Mvh Palle
2009-08-19

  Betlehemsstjärnan VIP
Jag läser och anammar..samma tankar har jag haft..precis nu...Men det är klart att man vill tro...utan hopp ingen tro...För hoppet kommer först...Mycket tänkvärda rader../B
2009-08-17

    Tea Alex
varför efterlämnar jag
vad jag väljer att efterlämna?

Intressanta tankar... :)
2009-08-17

  peter markurth
vilja betyder mycket, bra upplägg, gillar denna
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman