villkoret – om du väljer att ta emot vad jag vill ge – villkoret
http://www.youtube.com/watch?v=LQT" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
villkoret – om du väljer att ta emot vad jag vill ge – villkoret
http://www.youtube.com/watch?v=LQT



§Min styrka är din styrka§ *Sanden i timglaset har runnit ner*




Intentionen

Du ville ta mina blödande sår i dina
händer, känna hur blodet rann ner
mellan dina fingrar. Se hur mitt inre
sakta förblöd – en gång i tiden -  för
att känna någon sorts samhörighet,
känna att du kan på något sätt lindra
någon annans ohörda klagomål, få en
mening - förutom dina – kroppens läkande
process hade redan avslutats och var
meningslös.

Resultatet

De uthärdade, eviga tårarna hade blivit
till diamanter, blivit mina ögon, du fick chansen
att spegla dig ur tusen och åter tusen prismors
synvinkel men istället yrar du omkring i den mörka
skogen, springer ifrån spökenas ekande skrik i ditt
öra, springer ifrån ”förhäxningen” medan illusionen
lever inom dig? Varför springer du?  

LjudBilden

Ljud ur prismor . . . planetariska sånger . . .
men ändå . . . springer du . . .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ~

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-17 18:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tänker Di Leva när jag läser. Igen.
2009-08-17

  Larz Gustafsson VIP
Videoadressen är felaktig.
2009-08-17

  peter markurth
väldigt vacker skildring, om en sanning, sanningar blandas i denna, frågor ställs, jag ser storhet, känsla. jävligt bra
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman