Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
äh:) en ny variant . . . :)


Gissa ljudet Haiku*dagens sista*



Jägaren hostar

Åh hoppe hare hoppar!
Busken slår en åtta

 

 

 Svaret: youtube.com/watch?v=6PgW-4RHfnU




Bunden vers (Haiku) av Night Soul Woman
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-17 23:14



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Ljudet när en jägare som slår en sjua, en tidig dimmig morgon?
2009-08-18

  Quasimodo
Den måste jag fundera på, nyfiken på svaret !!!
2009-08-18

  Peter Matsa
hmmmm, en champagneflaska som öppnas? :s
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman