Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart

minnesanteckning

¤
Jag går nu
dit jag måste
och återvänder
när jag fått ett plåster
(
Vindarna blåser
Slitna skor i lingonträd
Hängivandets väg
~

http://www.youtube.com/watch?v=yRkovnss7sg
These boots are made for walking, sang by Nancy Sinatra




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 325 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-18 16:42



Bookmark and Share


  peter markurth
hur gick det?
2009-08-20

  palle
Kort och koncist, men fyllt av djupaste insikter och famlande hopp, som jag ser det ! Bra Soulwomen...
2009-08-19

  Larz Gustafsson VIP
Underbar sång.
Hade singeln.

Lingonträd?
Verkar lika verklighetsförankrat som Ramels lingonben...
2009-08-18

  Lili Samuelsson VIP
lysande anteckning, lingonträd:) mm
en fantastisk låt är det du länkar till, aj lajk
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman