Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-       


Läggdags *inom mig*


Oavsett - Där jag är den jag är där finns jag – oavsett -



Plåster plåster på huden där, säg mig
var tar mina drömmar vägen?

Glömska glömska, i mörkret där
känn dig välkommen inom mig.

Hur många nätter, hur många dar
men ändå, jag har gjort mig förtjänt
av denna tystnad. Släck och lysa
utan att belysa. Det är möjligt.

Men äh, nätterna kommer, dagarna går
nu ska jag sova tillsammans med de blinda

världen runt . . .

http://www.youtube.com/watch?v=y0EAL3vXZrM
Nabucco Verdi

 

 

 


 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-19 00:33



Bookmark and Share


  Maria T
Jag välkomnar om dom svåra
tankarna där i mörkret ville
falla i glömska
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman