Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
också en sorts tabula rasa...


Så det så!


säga nåt är inte lätt
när man inget haver
när det mesta skaver
när man blott är liten plätt

pengen är för liten
damen redan sliten

äh, gammal är den biten...





Bunden vers av Caprice! VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-20 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP