Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nattligt trams


Förvisso!


Jag trodde att luften
var fadd
jag drog ut ur huften
en sladd

jag öppnade dörren
till syret
och överfölls förrän
det pyret

som säger sig kallad
till värven
till sist bleve mallad
mot skärven...

jag verkar ha glömt
hur jag jäser
och måtte ha drömt
att du läser...

ty faddare ting
än min klåda
kan knappast ges sving
i nåns låda...

(jag sade ju att det var trams...)





Bunden vers av Caprice! VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-20 02:09



Bookmark and Share


  Peter Matsa
haha :)
"ty faddare ting
än min klåda..." :)))
härligt med dina nattliga trams!
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP