Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bittermandel och vaniljsås

orättvist bara förnamnet
avundsjukan grön i sin kulör
bitterheten drog in från väst
det fanns bara en väg
eller kanske möjligtvis två
följsamhet längs vägen
se upplev hör
den rikedomen är större
känn tillvarons sötma
mer än blott för en stund




Fri vers av jardan
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-23 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan