Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig.

Bränndjupet.

Man brukar tala om hur långt det äter
sig in i huden och hur länge det
fortsätter så innan det
slutligen stannar.

Och att det alls inte hjälper särskilt
mycket med vatten om det redan är
försent.

Dina ögon bränner mig och snart
ser jag ut som en hålfager
ost.

Det osar bränt om
hjärtat idag.

Se mig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-20 13:17



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Det osar bränt om hjärtat idag

vad mer kan sägas

oerhört starka rader
2009-08-20

  L Patrik W Johansson VIP
alternativt är det toastkväll...

kom att tänka på allt från Superman till 9½ weeks så den texten var nog bra den filmassociationsmässigt,
Hollywood nästa, ja kan Håfström så...

för hoppa Trollywood o Bollywood

men ostidén hade nog fungerat bättre i det kulturella Indien än okulturella lilla Trollhättan

;)

Be well,
LPatrikWJ
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP