Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



- Hur gammal är du?

Lika gammal som alla de stunder jag hade fel!
- Och hur känns det då?
Aaah varje gång jag har fel firar jag min födelsedag
känner mig lycklig för att jag inte har Gud’s komplex!

Din tur:

- Hur gammal är du?

Lika gammal som alla de stunder jag hade rätt!
- Och hur känns det då?
Aaah varje gång jag har rätt firar jag min födelsedag
känner mig lycklig för att jag inte har Djävulens komplex!

 
. . . eller tvärtom*hursomhelst*

 

 

 




Prosa (Prosapoesi) av Night Soul Woman
Läst 249 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-08-20 16:02



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
vansinnigt snyggt
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman