Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag skulle kunna börja en diskussion och avsluta den
övertyga och förstärka min världsbild men nej, mina
slutsatser är mina slutsatser. Mitt trosystem är mitt
trosystem. Man kan ge början och låta intelligensen
göra sitt jobb. Till vilka inre universum kan mina ord
vägleda till? Oändliga ~ För att förståndets alla barn
inklusive missfoster är oräkneliga och lika accepterade
för vad dem är, själens behov för uttryckande konst,

språket.
 
Likt varje andetag jag tar och den resterande luften som
jag inte behöver ta in i mig. För att överleva. Jag lever med
mina andetag och andra tar sin del av den gemensamma luften
och tillsammans producerar vi koldioxid, andas ut, känner
lättnaden.

 Träden, träden, ger syre men det kan inte vi. Bara genom mun
till mun metoden kan vi ge lite av den obrukbara luften
och senare ta ett djupare andetag för att hämta in luften

 vad vi behöver, tills nästa andetaget tycks vilja förvekliga sig själv.  

 

 

 

 

 

 

 




Prosa (Prosapoesi) av Night Soul Woman
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-21 13:45



Bookmark and Share


  JNI
så sant !

på samma sätt kan vi även kvävas ?
jaa, genom att andas för mycket av samma syre som sakta men säkert förspiller allt syre och därför behöver vi ta in nytt genom att andas och inte skövla det som ger allt detta..
2009-08-21

  peter markurth
direk, bra skildrad
2009-08-21

  Night Soul Woman
Nyckelordet: Dilemma
2009-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman