Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns två olika versioner. Peter ska publicera sin enligt sitt schema. Njut av
läsningen och tack för samarbetet Peter! :)



Titanerna brottas ~ I samarbete med Peter Markurth



Sinsemellan,


de belästa,
de saknade,
de glömda,
de som ser,
de små,
de åtråvärda,
de som skapar ditt lidande,

kärleken du gav.

Natten gråter nu,
sårade,

stillar vi vår hunger

skriver du en sanning,
möten,

Jag målar din värld
befinner mig i min värld
min sanning

Stundens bild
bild för bild
den enda verklighet

du ser,
jag ser dina tankar närma sig,

fångar din själ i natten,
möter dina läppar,

vill du känna sanningen,
är du min,

en ung poet ser tiden ligga,
död vid våra fötter,
och dödens hundar
ylar

en grusväg, en väg
hem

Men ingen öppnar
dörren

Du viker inte undan
Gömmer dig bakom beundran

Nakenhetens problematik
vems etik?


- Varför ska man posera naken
medan konstnären är fult påklädd?




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 398 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-21 23:33



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Ett fint samspel,

har för mig att ni skrivit något tidigare också,



synd att konstnären är både full och påklädd:-)

Då blir det ju inte mycket att ge.

Men skön poesi idag.

applåder!
2009-08-22

  peter markurth
det var ett nöje, resultatet= 2 versioner, tack, blev bra
2009-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman