Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=g-pKPuWTFXM

Cyrano de Bergerac by Rostand (Derek Jacobi 1985 TV) 16/17




Gudar och Djävlar



Vad som inte Är

Styr varandet

Osynliga rädslor
Flykten

Asylsökandets - moment 22 -

Illusionen av tryggheten
den öppna famnen

Osynliga trådar
Ödet styr

Marionetterna

Kungar och Drottningar
niger och bugar

En dammig, stor balsal
Utanför fönstret
Det nedbrända bålet

Omvärlden fortsätter
snurra runt sin egen
axel

En vilja som aldrig blev hörd

Gårdagens nyheter


Den kortvariga sensationen


Inom den oändliga tidens sfär
på samma plats
men inte tid

. . .

Ointresserade ansikten

Tystnad

Ohörda steg ~

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

¤

 

 

 

 

 

 

 

~

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 211 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-22 12:44



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
En mästerligt genomförd exposé över vår tid, dess människor, dess händelser och dess trender. Applåder!
2009-08-22

  JNI
ja, verkligen en skildring värd att ta till sig !
2009-08-22

  peter markurth
denna har djup. genomtankt, gillar formen...
2009-08-22

  Quasimodo
Tillvarons vilsna vara och sökandet för alla till sitt liv och tillvaro, gillar tankarnas sökande här och bilderna de ger !!!
2009-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman