Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KLMN *färdande tankar*



När en röst förtrollar
och hjärtan finner flykt
i ordens verklighet "då"
Måste tystnaden inträda
och alla försöka infinna sig
i den egna tystnadens magi
Läka med tidens gång
hitta en ny fokus
Kanske känna hur det är
att vara sin egen lyckas
smed




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-22 21:51



Bookmark and Share


  peter markurth
denna har flera aspekter
2009-08-23

  Lili Samuelsson VIP
gillar att läsa den även i alfabetisk ordning, precis som i titeln
2009-08-22

  JNI
väldigt fina rader!
så vist och lättsamt till tung innebörd..
2009-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman