Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ännu ett märkligt minne...




Centrums specifika vikt


vissa måste skapa turbulens
för att känna sig levande...

för länge sedan, i en annan tid
kände jag en sådan



hon var född in i centrum
av centrum
innerst inne osäker

kände sig osedd
utanför sin magnetism



en gång blev det slut
med en fransman

enligt egen utsago
blev hon då utkastad -
ur Frankrike...



någon enstaka gång
önskar jag mig
motsvarande yvighet

men oftast inte

ty det torde vara jobbigt att få
ett helt folk emot sig...




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-23 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP