Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=_QVbC0ZeKu4


◊ Haiku Svit ◊ ~ FantasiLäppar ~ *En våning upp*


Solrosblomma Ler

Tre sparvar äter fröna
En tandlös tiger

Måsarnas Skrik
Med strandstenar i fickan

Nära vågorna

Rummet I berget
Spindelns skimrande virkverk
Daggdroppar faller
 
 
 
 
 
 
~




Bunden vers (Haiku) av Night Soul Woman
Läst 267 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-08-23 19:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt! I synnerhet den sista är helt underbar både ljud- och bildmässigt :)
2009-08-24

  peter markurth
vacker
2009-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman