Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland måste man göra något drastiskt...


Kraftsamlande åtgärd


Högt över huvudet
lyfte jag släggan

drämde till
med all kraft...


sådärja!





























nu inar den inte längre...




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-23 22:10



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Icke! Jag slog den i luften... ;-)
2009-08-24

    Nattviol
hmm
ev. följdskador att anmäla till försäkringsbolaget oxå..??

; ))
2009-08-23

  Måna N. Berger
Är det vad som kallas att skjuta mygg med luftvärnskanon? (Tur att du inte är kvar här, för nu har mygginvasionen satt in på allvar..)
2009-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP