Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sviter efter 14 band Strindberg i höggravid resväska - taxifärden var dyrare än jag trodde... dock utan samband med hostan...




Elegi eller Dagen före...


av ihållande hosta
fås stundom
envis huvudvärk

aldrig tvärtom

inte ens en grön liten
halstablett

sjunger sin sång
före lön...

natten längtar jag
inte till...

 

kan bara hoppas
att























toapapperet räcker...




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-24 17:05



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Ska försöka låta bli... ;-)
2009-08-24

  Suzy med punkterna
Hög igenkänning;=)
2009-08-24

  Måna N. Berger
Håller tummarna! Snyt dig inte i Strindberg bara!
2009-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP