Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förnöjsamhet sägs vara en dygd... ;-)


Oönskad vikt av betydelse...


fast kistan väller över breddar
jag liksom längtar efter cheddar...

att på sin fot en strumpa ta
var förut icke svårt - trala!

min sång förvisso muntert klingar
fast midjan pryds av tunga ringar...

jag trådsmal i min ungdom var
men nu... är dikten redan klar!





Bunden vers av Caprice! VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-24 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP