Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plågsam final


illa är det
när skallen värker
som

vore det dags
att erkänna
alla tillkortakommanden


på en nanosekund


till och med
Elsies underbara uppläsning
ur egen bok

förvandlas
till nödvändig plåga


då är det illa...


men vem vill missa
sista avsnittet...




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-24 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP