Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den igår läste den idag och jag bestämde mig, har jag rätt? Jag vet inte, men jag fortsätter dela med mig av mina tankars binokulära synfält 
http://www.youtube.com/watch?v=tkQg0TxRS7U



Jag tro mig kunna skriva poesi . . .


Är det nu jag ska förstå
Mitt hjärta titta på

Väcka tanken och inse
den grymmaste mänskan
av alla ÄR jag. Den mest
utsatta av alla är jag.

Ensam, inuti de vibrerande
vågorna, klara tankar som
förtydligar budskapet.

Jag vill inte kontrollera
jag gör vad jag tycker
är bäst.

Älska och sedan blicka
bakåt, förstå och inse
framtiden och höra
på dåtidens viskningar

vad som egentligen
hade sagts


Åh du kärlek jag flyger
med dina osynliga vingar
Åh du allmäktiga kärlek
Jag flyger och dyker ner
och flyger igen. Trygg i
din närvaro lär jag mig
av livet!

Åh du du förtärande kärlek
du talar kärlek och jag hör
Sanningen.

Lögnerna finns inte
bara egna viljors bestyr
Lyssna: ~




 

 

Just det.




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 250 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-25 11:27



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Visst kan du skriva poesi. Har du tvivlat på det?
Du skriver ju tillochmed mellan raderna. Men visst är det svårt, har gjort mina försök, så jag vet hur svettigt det är.
2009-08-28

  peter markurth
Ensam, inuti de vibrerande
vågorna, klara tankar som
förtydligar budskapet.

oerhört fint formulerat
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman