Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från kärna, till träd, till blomma, till pollen, till frukt, till kompost, till kärna, till grodd, till träd... och så runt igen, och igen..


Fallfrukt [eko-logisk]


Fruktar du döden
i tron att du vid dess inträde
kommer likna en ruttnande
fallfrukt i gräset

än den ängel som i tysthet
egentligen dväljs där under
skalet


När kärnan väl fallit ur
sitt bokna kött spirar ju
något genast igen





Fri vers av Gawain
Läst 223 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-27 11:47



Bookmark and Share


  Ingmar Hård VIP
detta tar
man blir ju äldre
OCH SÅ ÄR MAN JU BIOLOG
2009-08-27

  Baystream
vackert, vackert, vackert.
2009-08-27

  peter markurth
belysande, gillar detta
2009-08-27

  Blåbäret
i kretsloppstänkets anda så ger du fina bilder vidare och förbi här

"när kärnan väl fallit ur"...välfångat för syftet här...
2009-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain