Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2005


Just du



Jag är stolt över detta att det är dig

jag är kär i.

Att jag lagt kärleken

på dig och ingen annan.

Du är så fin, så varm så god,

så vacker, så rar.

Och att du är allt det

gör mig så stolt, att veta

att bland all världens ögon

var det just de du har

som fick detta bröst

att pirrigt dra efter andan.




Fri vers av Arowana
Läst 292 gånger
Publicerad 2005-10-08 17:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, den kärlek man känner ska man vara stolt över. Alltid.
2005-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana