Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ha mig.

Jag såg i dina ögon i går att
kornet hade mognat.

Det luktar längtan om dina fingertoppar,
det sättet som du går på.

Jag vände aldrig ryggen åt det, jag visste bara, ibland.

Det är nu som vinden lägger sig i ditt hår. Det är nu som jag vet att du kan ha mig.

Ha mig.

Det regnar inte var dag.

Vissa dagar börjar som denna.





Fri vers av Yrre VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-28 08:09



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Ibland kan det vara bra att vända ryggen mot längtan

;)

jag skämtar om dina texter ibland för i övrigt är de som små sångtexter man inte vill peta i

vissa rader sticker ut i vissa texter (men jag tänker inte säga vilka)
men ja...kornat hade mognat var fint, en diktsamlingstitel nästan

fick jag lust att läsa Pälle Näver

Be well,
LPatrikWJ
2009-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP