Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om plåster på såren och kärnreaktioner i hjärnan . . .




Salve Salvekvick och quack kvacksalveri



Plåster är alltid bra att ha till hands
när man ska göra jobbet själv . . .

Ni har väl hört talas om;
"spik i foten, då skulle du varit med om
Franska revolutionen  där åkte huvuden"


men
kvacksalveri är som grodan och prinsen!

"Ett äpple om dagen är bra för magen"
sade han som var kärnfrisk efter Tjernobyl
snacka om atom attityd . . . hehehe







Övriga genrer av DanSan
Läst 406 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-28 13:22



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
hahahhaahooo Du är är bara störstskön helt enkelt kvackar jag härifrån och tar mig ett äpple pussokram kära DanSan!
2009-08-29

    ej medlem längre
gav ett skratt...
2009-08-28
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan