Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar jag haft rätt länge om denna sajt... © Erik Brickman 2005


Dagsens sanning



Tror inte jag klarar

ert tempo av skrivande


Orden som kommer till mig

är inlindade i långsamhet


Ser här, svart i vitt

en flod utan dess like


Min tunga haltar, halkar

som om den tappat talet


Vill ni alla kasta nubb

av halvfärdigt fabrikat


Ämnade att kanske träffa

eller bara riva upp


Mer förvirring än mening

hellre än huvet på spiken?




Fri vers av Arowana
Läst 363 gånger
Publicerad 2005-10-08 20:02



Bookmark and Share


  Cris
Kanon, kanon, kanon....mina tankar har du satt här svart på vitt.
2005-10-10

    ej medlem längre
Inte jag. Jag tiger som öknen.
2005-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana