Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de fallna löven

Livet och lyckan
sopas undan av kvasten:
de fallna löven




Bunden vers (Haiku) av Florence
Läst 457 gånger
Publicerad 2005-10-08 22:22



Bookmark and Share


  Anders P VIP
vi städar och sopar undan alldeles för mycket . Fin haiku
2005-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Florence