Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Må nattens sömn skänka ro och själen prova sina vingar. . .                                               


Den skapande tanken(haiku)


Vajande grässtrå
Solstrålen smeker bladet
Sjövågor glittrar

 

 




Bunden vers (Haiku) av Night Soul Woman
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-29 22:25



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
..och ännu dröjer en aning av sommaren kvar. Vacker haiku!
2009-08-30

  Peter Matsa
Så vacker... sjövågor glittrar. Rofylld, nu kan jag äntligen somna ...
2009-08-30

  peter markurth
ja detta glittrar
2009-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman