Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av glittertindras knutupplösning...


Kvällsfilosofi


Livets knutar äro många
vissa trånga, andra långa
men de värsta äro vrånga...




Bunden vers av Caprice! VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-29 23:22



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
du har en jädrans fena på didär ordspråksliknande sakerna
kul ju
2009-08-30

  glittertindra
ett liv helt utan knutar vore illa med, det är nog de vrånga som ställer till med mest huvudbry.. sedan finns det ju de vackra knutarna med, som man aldrig vill knyta upp... :)
2009-08-29

  Carola Zettergren
:):)SANNERLIGEN!!!
2009-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP