Jag älskar livet
http://www.youtube.com/watch?v=BpClPA0-dpw
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar livet
http://www.youtube.com/watch?v=BpClPA0-dpw



Ett djupt andetag – blommor i mina lungor -



Nu ska jag ta mig till sömnens land
där mina drömmar väntar *frusna i tiden*
Nu ska jag bli rörelsen igen ta tiden i min famn
Skapa kärleksfulla stunder, hjälpa mina avkommor
mina drömmar växa och bli verkligheter. Nu så, nu
kan jag vila, återhämta min styrka och titta framåt ~

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-30 22:46



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Fina, fina ord i ett grymt skönt flöde. Som inte behöver koloreras.
2009-08-31

  Peter Matsa
Sov så gott, det tycks som angenämt att vandra i dessa diktjagets drömmar, sådan harmoni, vakna utvilad.

Igår drömde jag att jag asfalterade en väg. Den tog aldrig slut. Inatt blir det väl vägmarkeringsmålandet som ska göras då.

Vacker poesi.
2009-08-31

  Gawain VIP
Urskönt, my Lady,, Sweet dreamz! :)
2009-08-31

  Måna N. Berger
Sov gott och vakna stärkt av dina drömmar vännen..
2009-08-30

  peter markurth
mkt bra....
2009-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman