Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagboks anteckning
http://www.youtube.com/watch?v=cGS5I_zH3Uo

Nana Mouskouri - Deep and silent sea




Jag . . . jag . . . Jag vaknade idag . . .



Augusti gav mig en dag till . . . 31 dagar . . .
det är tyst runt omkring, barnens lek
fortsätter på skolgården och jag, vad gör
jag?




Prosa (Prosapoesi) av Night Soul Woman
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-31 12:00



Bookmark and Share


  Quasimodo
Lever till allt detta !!
2009-08-31

  Blåbäret
den strålar sin sol och är ljum i sin vind
en dag som gjord för skogens doft
eller en glass på stan
och än är fötterna barfota i skorna
en dag att hålla fast och njuta av...
2009-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman