Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
djupa tankar...


Vardagsliv på fritid

Melodi: "Jag minns den ljuva tiden"

I soffans djup jag sover
fast TV:n "dundrar" på...
men ej jag bär pullover
jag skulle flundras då...

Dock får jag sällan ryggont
när där jag sjunker ner
ej heller annat styggont -
i drömmar nog jag ler...

Det kan jag inte veta
men blodet samlas opp
i fötter som bli feta
sen kräva viss "galopp"

Jag måste upp dem kasta
på kuddars stora hög
dem tvinga dit - så, basta!
förrän jag tar en lög...

När sedan jag kan duscha
med avsmak jag då ser
på tjocka vrister, usch ja!
nog kan man önska "mer"

av livet än att trava
emellan soff' och kök
och klia sig i rava
och rapa viter lök...





Bunden vers av Caprice! VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-31 12:25



Bookmark and Share


  glittertindra
Skrattar :-) härligt
2009-09-01

  Carola Zettergren
Kramen och grattis!!!!:)
2009-08-31

  Måna N. Berger
Grattiskramen till dig med!
2009-08-31

  Carola Zettergren
:):)hihihihi..du är ju alldeles sanslös ibland..snacka om underhållande självironi, den humorn uppskattar jag !!! Tack!!!
2009-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP