Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=KEiBOIBYItE

Nana Mouskouri - Comme Un Soleil - Live Zénith Paris 1989




En gång till och sedan tystnad


Urgamla stenar
Draken blåser i hjärtat
Blå stjärnor tindrar



~




Bunden vers (Haiku) av Night Soul Woman
Läst 513 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-08-31 13:32



Bookmark and Share


  noname_realmind
Tjusigt värre! :))
2009-09-01

    ej medlem längre
åh vad skickligt!
2009-09-01

  Peter Matsa
ah och åh ... och mmm
2009-09-01

  lodjuret/seglare VIP
så som i en saga, tröst om kvällen
2009-09-01

  Gawain VIP
Jo men ack, detta var ju bara hur skönt som helst. Applåd,,
2009-08-31

    Trast
Något gåtfullt hoppingivande med denna.
2009-08-31

  Quasimodo
Urtid vilar, draken tänder stjärnor för kärleken, fint och hoppfullt
2009-08-31

  peter markurth
snyggt ihopsatt
2009-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman