Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omväxling

Något har brustit

Sista dan i augusti

Svårt vara lustig

 

 




Bunden vers (Haiku) av Ilona _L
Läst 710 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-31 17:22



Bookmark and Share


  Epione VIP
Ja så var den sagan slut, eller sommaren.
Bra ordat
2009-09-02

  Peter Matsa
Snygg! ... sorgsen
2009-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Ilona _L
Ilona _L