Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=Qpjrx4cA6Uo


Ospelade kort



*Öknens gyllene sandkorn
rinner mellan fingrarna*


:

Jag har försovit mig igen

tiden passerar förbi


gör narr av mig.

*handen faller ner
sprider vattenringar
landar mjukt i sanden*

 
Äh, ännu en spegling
den eviga narren som
vill bli motbevisad. Vila
i intets famn.

Jag fööörrsÖöööker
*ekot återvänder*
jag - förr   . . . söker
Ja ja jA jag lyssnar
på mig själv, lyssnar
och undrar: Vad är det
jag söker? Innan jag blev
 vad jag aldrig var . . .
jag vet inte, jag vet inte
längre . . .

Dansa du eviga narren
låt bjällrorna klinga
Dansa tills himlarna
öppnar sig Dansa!

A a A aaA”h”!




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-31 18:53



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
B b b b b a:)
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman