Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en morgondag



jag inväntar ögonblicket
då ingen rädsla förstör för oss
önskar dig här framför mig
för att släcka dina tvivel

det finns en morgondag
som blommar vackert för oss
kanske är vi inte där än
men var ärlig mot ditt hjärta
låt oss ta försiktiga steg
mot det nya som väntar

jag håller dig
när stormar river ner
jag tänker inte skada dig
det som jag känner
för dig och för oss
är större än himlens mäktighet
och jag sviker aldrig dig

men var trofast
mot ditt innersta
den röst som säger
var du vill vara
om du ljuger för dig själv
hur kan jag då nå fram
och ge dig allt jag har

inte nu min älskade
men snart är
tiden mogen för oss
ha tålamod
och låt dina vackra ögon se
hur hårt jag kämpar
för att skapa guld
i vår nya morgondag




Övriga genrer av devilsangel
Läst 304 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-08-31 21:35



Bookmark and Share


    Lindizz
Berörande och mycket vacker text, ord av värme,ömhet och hopp, så nära och djupt skrivet om kärlek.
2009-09-02

  Suzy med punkterna
Sakta och försiktigt reser sig orden mot DET......tjusigt!!
2009-09-01

  Michaela Dutius
En stilla tillförsikt och styrka lyfter dina rader till oändliga höjder och ger förväntan
2009-09-01

  Junitvillingen
Så fin text vännen...det FINNS en morgondag - även i det mörkaste av mörker lyser alltid ett litet ljus...gillar verkligen din varma, insiktsfulla text.
2009-09-01

  Miss Mod
"kanske är vi inte där än" Denna text med sin tillförsikt, är ljuvlig.
2009-09-01

  sulimaa
Jaa...just så Petra...nu är det vackert och sant!!!
2009-08-31

  Blidsberg
Underbar. Önskar den var till mig. =)
2009-08-31
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel