Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Överraskning på uteservering


den rosen gick inte

Böjer mig framåt
för att lukta på rosen -
ser så sömmarna




Bunden vers (Haiku) av Florence
Läst 700 gånger
Publicerad 2005-10-09 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Florence