Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för inspirationen och samarbetet Peter:)
poeter.se/poetHome.php?writerId=14586



Samexistens ¤ i samarbete med Peter Matsa




även tystnaden exploderar
linjen som skiljer, ögat som
öppnar sig och sluter sig
i andetagens blomsterrike
som aldrig förut beträtts

bortom sans och förnuft
briserar universum
och summan är mer än två

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 369 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-02 00:28



Bookmark and Share


  Blåbäret
otroligt fin

det känns så fridlyst vackert för mig att läsa
men ändå fullt tillåtet...och det mynnar ut i det oändliga
2009-09-02

    ej medlem längre
Snyggt!
2009-09-02

  peter markurth
snyggt
2009-09-02

  Peter Matsa
Tack för samarbete ... NSW gjorde det mesta, vill jag inflika :)
Snyggt blev det
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman