Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sköra minfält



första slaget
en sanning för ont
att hantera i bröstet

men lade förlåtelsen
ömt i min hand

bearbetade noga
försökte så innerligt att förstå
och valde att lägga det
på en bädd av läkande rosenblad

ville ju ha dig kvar
i mitt liv
i min närhet

trampade runt
på sköra minfält
i väntan på explosion

men i hjärtat så ville jag
tro dig mer än något

ändå visste jag vad jag väntade på
det gnagde mig sönder
natt som dag

kanske var det därför
den utlösande bomben
inte smärtade lika hårt

kanske var det därför
jag kände en slags befrielse

trots att jag dog...











Fri vers av devilsangel
Läst 240 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-04 10:43



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
texten måste läsas just så - liksom en vandring över minfält där minorna gömmer sig...och kan brisera vid minsta vidrörande
2009-09-15

  Elaine.S VIP
Starkt och berörande.
2009-09-04

    Maria Malm
Gör ont att läsa, värre förstås att uppleva. Förmedlingen av känsla är fenomenal.
2009-09-04

  Larz Gustafsson VIP
Vackra du, ingen borde behöva utstå något sådant som du skildrar här.
Det smärtar mig att läsa dessa rader.
Du är mjuk.
2009-09-04

  sulimaa
Åhh gumman ...du skriver om så smärtande saker på ett sånt vackert sätt att man slutar att andas en stund...Kraaaaaaam!!!
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel