Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömt men ej glömt...


i verkstadens rostiga inre
finns skruven
jag gömt i mitt minne

reservdelar kostliga bida
när huven
har drömt i nåns sinne

när tungsint jag andas mot gryning
i luven
jag hamnar med själen

när skramlande värken har party
och blodet
blott samlas i hälen

då gläder mig ändå, för fanken
att modet
kan liknas vid slaven

att minnenas spretande gaffel
blir rodret
som stöttar den staven...




Bunden vers av Caprice! VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-05 20:15



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Förvisso... ;-)
2009-09-05

  Carola Zettergren
:):) ja jisses, det är mycket som skramlar omkring därinne!!!!
2009-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP