Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortsätt strö hoppfulla stjärnor



kom nära
men försiktigt
hjärtat måste få läka
i den takt det förmår
låt mig inte falla för dig
innan brustna läppar tystnat
i sin sorgsamma avskedssång
av dåtidens hårda kärlekskrasch

håll mig ärligt
men inte för hårt
jag söker ännu efter
förlorade andetag
min själ är fortfarande
trasigt vilse
efter stenkastade stormar
som lämnat djupaste sår

fortsätt strö hoppfulla stjärnor
mot min vidöppna rädsla
så att jag slutligen stänger
dörren till förflutet
så att jag äntligen vågar
fånga det vackert oförstörda
i värmen från dig











Fri vers av devilsangel
Läst 299 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-09 21:22



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
med stark känsla
återger du hopp och längtan
som en uppmaning
till diktjagets
diktdu
2009-09-15

  Michaela Dutius
Ord som klätts i stjärnedräkt och likso dimman böljar och viskar om sorgen...och det sköra hoppet.
Mer än berörande.
Den går under huden
2009-09-15

  sulimaa
Åhh så fint Petra...och så klok du blev ....tack och lov ...du vet vad jag menar ...inte skynda!
2009-09-09

  Junitvillingen
Ljuvliga ord som flätats samman och blivit till ett så här vackert resultat!! Toppenfint vännen min:-)
2009-09-09

  genni VIP
Vad fint, "hoppfulla stjärnor"!
2009-09-09

  etthjärtaäralltidrött
Vilken underbart vacker text!
2009-09-09

  Suzy med punkterna
Tack för en underbar text att läsa.
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel